Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μικρές Μουσικές Αμαρτίες

Μικρές Μουσικές Αμαρτίες"
Με τον Παναγιώτη Πετράκη
και στο πιάνο οι Χριστίνα Παντελή και Έλενα Χριστοδούλου

Μία ξεχωριστή μουσική πρόταση με τίτλο «Μικρές Μουσικές Αμαρτίες» με τον Παναγιώτη Πετράκη (φωνή) και τις Χριστίνα Παντελή και Έλενα Χριστοδούλου (πιάνο) θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum για τέσσερεις μόνο παραστάσεις στις 13, 19, 26 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου.

Ο πολυδιάστατος ερμηνευτής Παναγιώτης Πετράκης μας ταξιδεύει με την φωνή του, περιπλανώμενος σε ένα ιδιαίτερο μουσικό μωσαϊκό με συνοδοιπόρους του δύο πιάνα.

Η Χριστίνα Παντελή και η Έλενα Χριστοδούλου, με τις πρωτότυπες και ξεχωριστές μεταγραφές τους για δύο πιάνα, παντρεύουν την κλασσική μουσική με ελληνικά έντεχνα, λαϊκά ακόμα και παραδοσιακά τραγούδια αλλά και με τη τζαζ και το αργεντίνικο τάνγκο.

Οι «Μικρές Μουσικές Αμαρτίες», είναι μια μουσική πρόταση που έχουν επιμεληθεί με ιδιαίτερη αγάπη και μαεστρία ο Παναγιώτης Πετράκης με τη Χριστίνα Παντελή και την Έλενα Χριστοδούλου.

Διάσημα μουσικά θέματα κλασσικών συνθετών, ενώνονται με λαϊκά, έντεχνα, αλλά και jazz και έθνικ τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη μουσική αίσθηση, από τον Μ. Χατζιδάκι στον D. Shostakovich, από τον Μ. Θεοδωράκη στον I. Albeniz, από τον I. Berlin στον S. Rachmaninoff, από τον K. Weill στον Κουγιουμτζή, τον Μούτση, τον Κραουνάκη…

Ενδυματολογική επιμέλεια : Νίκος Χαρλαύτης

Διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο Athenaeum
Ανδριανού 3, Θησείο
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-3211987, 55 και 49
contact@athenaeum.com.gr"
Ώρα έναρξης : 20.00
Τιμή εισιτηρίου : Γενική είσοδος 10€
Φοιτητικό 5€
Διάρκεια : 2 ώρες

Για τέσσερεις μόνο παραστάσεις 
Σάββατο 13, Παρασκευή 19, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και Τρίτη 13 Νοεμβρίου